Over ons

Wij zijn Arnoud en Matthijs en houden van avontuur. Zo zijn we in 2016 samen naar Marokko gelift. Ook hebben we een zwak voor andere mensen. Een tijd lang gingen we wekelijks eten in de HEMA en vroegen aan mensen die alleen zaten of we er gezellig bij mochten zitten. Wij vertalen dit naar: Heb jezelf en je naasten lief.

In februari 2018 werd het weer tijd voor een nieuwe avontuur, maar dit keer een stapje groter. Als grap met serieuze ondertoon stuurde Matthijs in Februari een berichtje naar Arnoud: “Zullen we een huis kopen in Italië? Dat kan voor 1 euro.” Arnoud zei gelijk ja. Het huis werd uiteindelijk een stuk duurder dan 1 euro, maar het avontuur was begonnen. We stapten in de auto voor een weekend bezichtigen, zonder enkele afspraak nog gepland te hebben. Met behulp van Hester, Google translate en wat mailen, kregen we het weekend vol bezichtigingen en vonden we op Arnouds verjaardag ons droomhuisje.

Het klussen was geweldig. We werden hartelijk ontvangen in Torrano. Na heel veel lachen en ook een beetje zweten, is het huis klaar. We willen dat iedereen kan meegenieten in ons huisje. Dus hebben we een Stichting opgericht waarmee we vakanties weggeven. Als het huis wordt verhuurd, dan  huur je niet alleen voor jezelf, maar ook voor de ander. Dat is zelf genieten, maar ook de ander laten genieten.

Ciao,

Arni e Matteo

In de media

Havenloods

15 juni hielden we een avond in Huis van de Wijk Schiemond met band, dichter en ons eigen verhaal. We kwamen in de krant voor de avond en om het verhaal over ons avontuur te vertellen. Het interview kunt u lezen door op het plaatje te drukken. 

RD

Tijdens het klussen werden we opeens opgebeld met de vraag of we een video-interview wilden houden met het RD. Dat leek ons hardstikke leuk! 17 Augustus verscheen het interview in de krant. Het interview kunt u lezen door op het plaatje te drukken.

"Pisa Margarita."
ciao, Arni e Matteo